Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γερουλάνος
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Συνάντηση στον Ε.Σ.Α, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Παύλο Γερουλάνο

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ. Σταύρος Καφούνης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών υποδέχτηκαν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Παύλο Γερουλάνο.

 

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης που έλαβε χώρα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας και κατατέθηκαν προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης.

 

Ο κος Γερουλάνος, αφού μετέφερε τα πρώτα συμπεράσματά του από τις καθημερινές δράσεις του στις γειτονιές της Αθήνας, ενημερώθηκε για τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες που μπορούν να ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της πόλης. Ο κος Γερουλάνος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εμπειρία μου ως επιχειρηματίας, μου επιτρέπει να ξέρω πώς δουλεύει η αγορά και πόσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας, ιδίως σ’ αυτές τις οικονομικές συνθήκες. Γι’ αυτό και πιστεύω στη δύναμη των συμπράξεων. Στα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η συστηματική συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με το δημόσιο προκειμένου να ξεπεραστούν εμπόδια και να επιταχυνθούν οι παρεμβάσεις εκείνες που θα κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη για όλους και για την πόλη και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτήν».

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της ασφάλειας στην πόλη, στον περιορισμό του παραεμπορίου, στη βελτίωση της προσβασιμότητας στο κέντρο της πόλης, τη δημιουργία χώρων στάθμευσης δικύκλων, αλλά και την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας με το δήμο Αθηναίων προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

 

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ.Σταύρος Καφούνης, αφού ευχαρίστησε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, κ.Παύλο Γερουλάνο, που με πρωτοβουλία του ξεκίνησε τον αγώνα των επικείμενων δημοτικών εκλογών από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, αποδεικνύοντας τη σημασία και την αξία που δίνει στον εμπορικό κόσμο.

Επιπροσθέτως, δήλωσε «ότι ο Ε.Σ.Α θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών με όλους τους υποψήφιους δημάρχους, στους οποίους θα τεθούν όλα τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου της πρωτεύουσας που απαιτούν άμεση λύση με ξεκάθαρες δεσμεύσεις, ώστε πριν από τις εκλογές να γνωρίζουν όλοι τις προθέσεις των υποψηφίων».