Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εμπορικές επιχειρήσεις
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Συνεργασίες

Ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εμπορικές επιχειρήσεις

Ένα ειδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο με ευκρινείς όρους και απολύτως διαφανές, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες της κάθε εμπορικής επιχείρησης δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και πλέον βρίσκεται στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου εμπόρου. 

 

Ο Ε.Σ.Α με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλάδου των εμπορικών επιχειρήσεων μέσω της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών προκήρυξε ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό στην Ασφαλιστική Αγορά προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο θα είναι φτιαγμένο επάνω στις ανάγκες της κάθε εμπορικής επιχείρησης και θα έχει χαμηλό κόστος, υψηλή ποιότητα και κυρίως θα εμπεριέχει συγκεκριμένες και σαφείς διαδικασίες για άμεση αποζημίωση των δικαιούχων. Θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό στις σημερινές συνθήκες η κάθε εμπορική επιχείρηση να είναι σωστά ασφαλισμένη διασφαλίζοντας έτσι και την λειτουργία της από τυχόν απρόοπτα γεγονότα. Η σωστή, λοιπόν ασφαλιστική της κάλυψη αποτελεί την βασική προϋπόθεση για την απρόσκοπτη ανάπτυξή της. 

 

Η διαχείριση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που δημιουργήθηκαν για τις εμπορικές επιχειρήσεις έχει ανατεθεί στη FRAGMA Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ και στην ΠΑΛΜΟΣ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε., οι οποίοι θα επισκεφθούν και θα ενημερώσουν προσωπικά τα μέλη του Ε.Σ.Α.

 


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, έχει αναλάβει να εποπτεύει την σωστή λειτουργία του όλου προγράμματος.