Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
στολισμός Αγ.Μάρκου
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Παρεμβάσεις

Όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό στολίζουμε την Πόλη μας!

 

Για πρώτη φορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κατάφερε να συντονίσει ιδιωτικό τομέα, Δ.Αθηναίων και «Athens Trigono», σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα στολισμού στο Εμπορικό Τρίγωνο και ειδικότερα στον πεζόδρομο της Αγ. Μάρκου.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, παρότρυνε τα καταστήματα της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην προμήθεια των υλικών στολισμού. Επίσης, το Athens Trigono συνέβαλε οικονομικά και το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ ο Δ.Αθηναίων ανέλαβε την υποχρέωση της τοποθέτησης και την ευθύνη της ασφαλούς λειτουργίας τους.

 

 

Με αυτή τη συνεργασία, όλα τα μέρη απέδειξαν ότι με θέληση και προσήλωση στον κοινό στόχο επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα. 

 

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, αξιολογεί ως επιτυχημένη την προαναφερόμενη πιλοτική δράση και επιθυμεί να στηρίξει στο μέλλον οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια, με στόχο η προσπάθεια αυτή να απλωθεί και σε άλλους εμπορικούς άξονες της πόλης, κάνοντας την Αθήνα ένα εξαίρετο προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.