Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΚΕ Βύρωνα
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Συνεργασίες

Ο Ε.Σ.Α κατέθεσε πρόταση δημιουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα»

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κάνοντας πράξη την απόφαση στήριξης και αναβάθμισης των περιφερειακών αγορών, συνεργάστηκε αποτελεσματικά με το Δήμο Βύρωνα και κατέθεσαν με επιτυχία, πρόταση δημιουργίας «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα».

 

Η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

Αναφερόμενος, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ.Σταύρος Καφούνης στην κατάθεση πρότασης δημιουργίας ΑΚΕ Βύρωνα τόνισε :

 

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», επιδιώκει να συμβάλλει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε περιφερειακές αγορές.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν, σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα, αφορούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών,  της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών».