Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λειτουργία αγοράς την Κυριακή
Συνεργασίες

Όλοι μαζί μπορούμε...την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 θα παραμείνουν ανοικτά από ώρα 11.00 έως 18.00.

Προς το σκοπό αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και ο Δήμος Αθηναίων συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις στο Κέντρο της Αθήνας, τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων στις 12.00 θα ξεκινήσει από την Πλατεία Συντάγματος και θα κατευθυνθεί μέσω Ερμού στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Στις 13.00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του ΟΠΑΝΔΑ θα δώσει συναυλία κατά την οποία θα υπάρχει και συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων, «Αττικό Κέντρο Χορού» και «Χορευτικός Όμιλος Φοιτητών», με τη συνδρομή του «Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, Athens Section CID-UNESCO».

 

Παράλληλα συμμετέχοντες στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνδιοργανώνουν, από ώρα 10.00 έως 14.00, συλλογή φαρμάκων στην Πλατεία Μητροπόλεως, για τις ανάγκες του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Μητροπόλεως 52).

 

Εκτός των ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα συμμετέχοντα εστιατόρια καφέ, μπαρ της δράσης του Δήμου Αθηναίων, «Βγαίνουμε Αθήνα», θα προσφέρουν το μενού τους σε φιλικές, ειδικές τιμές. Τα συμμετέχοντα καταστήματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων και μπορείτε να τα δείτε επισκεπτόμενοι το σχετικό link :

http://www.cityofathens.gr/vgenoumeathina/parea_kathe_trith/xarths

 

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της Πόλης μας και της Αγοράς της, να στηρίξουν ενεργά τη πρωτοβουλία του Συλλόγου μας για συλλογή φαρμάκων και παράλληλα να κάνουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών εξαιτίας του νέου θεσμού των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν από 1 έως 9 Νοεμβρίου 2013.