Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κικίλιας
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Προτεραιότητα η μείωση της παραβατικότητας στην Αθήνα

 

Μετά τις πρόσφατες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για την εξάλειψη της  εγκληματικότητας, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, κος  Βασίλειος Κικίλιας, ζήτησε να ενημερωθεί σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Δ.Σ, η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στα γραφεία μας.

 

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, κ. Σταύρος Καφούνης, κατέθεσε  όλες τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για το θέμα της ασφάλειας στην Αθήνα. 

 

Ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλειος Κικίλιας, ενημερώθηκε για τις συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης με επαγγελματικές οργανώσεις και συλλόγους κατοίκων από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Τα αποτελέσματα αυτών είναι θετικά και αποβλέπουν σε συντονισμένες ενέργειες και με άλλους επαγγελματικούς φορείς, που θα αφορούν υποστηρικτικές δράσεις στο δημόσιο χώρο της πόλης,  με σκοπό τη μείωση της εγκληματικότητας.

 

Ο Βουλευτής συμφώνησε ότι το θέμα της αποκατάστασης του κλίματος ασφάλειας στην Αθήνα, αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και επεσήμανε πως η μείωση της παραβατικότητας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε  προσπάθεια του Ε.Σ.Α σε όλα τα επίπεδα, ενώ δεσμεύτηκε ειδικότερα, για την έναρξη συνεχούς συνεργασίας με σκοπό την αντιμετώπιση όλων των μορφών της εγκληματικότητας.