Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαραθώνιος
Εκδηλώσεις

«Αυθεντικός Μαραθώνιος» Αθήνας 2015

Αγαπητέ/ή Συνάδελφε,

 

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών έχει θέσει ως στόχο του την ανάδειξη της Αγοράς της Αθήνας και την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις προς τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες – καταναλωτές.

 

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου, όπως η κάτωθι εκδήλωση :

«Αυθεντικός Μαραθώνιος» Αθήνας.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και καταξιωμένος Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί την αυθεντική κλασσική διαδρομή (Τύμβος Μαραθώνα – Παναθηναϊκό Στάδιο), διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

 

Στο Μαραθώνιο θα συμμετέχουν 16.000 δρομείς που αποτελούν αριθμό ρεκόρ, ενώ ο αριθμός των αθλητών ξεπερνά τις 40.000 με τη συμμετοχή στα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ, χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί και οι επισκέπτες.

 

Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους να στηρίξουν τη διοργάνωση, καταγράφοντας τις επιχειρήσεις τους ως «Marathon stores» και δηλώνοντας τις ειδικές τιμές ή προσφορές που θα παρέχουν στο διάστημα από 1-15 Νοεμβρίου στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, στους αθλητές και τους συνοδούς τους.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το διάστημα 1-10 Νοεμβρίου συμπίπτει με την περίοδο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο 11.00 – 18.00.

Για τη συμμετοχή σας ως «Marathon stores» είναι αναγκαίο να γίνει δωρεάν καταγραφή του καταστήματος σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή ARVIE, μέσω της ιστοσελίδας www.ar-vie.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής και την καταχώρησή σας σε αυτήν επικοινωνήστε με: τηλ. 2104810074 ή email sales@worldofethos.com.