Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Alipay - Greece Sep. 2016
Επικαιρότητα
Συνεργασίες

Συνάντηση Ε.Σ.Α με στέλεχος της Ali pay

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το ΕΕΑ και αφορά στην επίσκεψη του Group Alibaba στην Ελλάδα, εκπρόσωποι του Ε.Σ.Α συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hilton, με διευθυντικό στέλεχος της Ali pay.

 

Από πλευράς του Ε.Σ.Α παρευρέθησαν οι κάτωθι: 

Ευδόκιμος Σαββίδης, ειδικός γραμματέας ΕΣΑ & Αντιπρόεδρος της "Ελληνικής ένωσης επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και πωλήσεων από απόσταση".

Σωτήρης Αντωνίου, διευθυντής ΕΣΑ.

Φώτης Προβατάς, ειδικός σύμβουλος ΕΣΑ για θέματα που αφορούν Ελληνοκινεζικές επιχειρηματικές σχέσεις & πρόεδρος του "Greek-Chinese Economic council".

 

Μετά από πρόταση του προέδρου του Ε.Σ.Α κου Ν. Κογιουμτσή και υπεύθυνου του ΕΕΑ  στον τομέα του Τουρισμού,  ο Ε.Σ.Α εκπροσώπησε και τους Εμπορικούς Συλλόγους Σαντορίνης & Ζακύνθου καθώς και εμπόρους της Μυκόνου.   Η Αθήνα, μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες νησιωτικούς προορισμούς, αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

 

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν πληροφορίες και ανέλυσαν θέματα που αφορούν την Ελληνική αγορά σε σχέση με τον εισερχόμενο τουρισμό από την Κίνα.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο συνεργασίας Ε.Σ.Α & Ali pay, με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους 120.000 Κινέζους επισκέπτες της χώρας μας, με απώτερο στόχο την  αύξηση του βαθμού ικανοποίησης  τους από την Ελληνική  "αγορά", με ταυτόχρονη αύξηση του τζίρου των καταστημάτων, μέσω της χρήσης του συστήματος Ali pay. 

 

Επισημαίνουμε, ότι αν και οι συζητήσεις είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, το αποτέλεσμα της συνάντησης ικανοποίησε και τις δύο πλευρές και είναι σίγουρο ότι το κανάλι επικοινωνίας που δημιουργήθηκε θα αποφέρει καρπούς στο εγγύς μέλλον.