Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λευκή Νύχτα
Εκδηλώσεις
Επικαιρότητα

«Λευκή Νύχτα», το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, έχει προγραμματισθεί η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013.

 

Βάσει της απόφασης, της 19.12.2013, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου Αθηναίων, τη συγκεκριμένη ημέρα, έως ώρα 23.00.

 

Με στόχο την αναζωογόνηση της Πρωτεύουσας και την αύξηση της επισκεψιμότητας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους συναδέλφους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν της επέκτασης του ωραρίου και να διενεργήσουν, χωρίς την πίεση του χρόνου, τις εορταστικές τους αγορές.

 

Ο Δήμος Αθηναίων ενισχύοντας τη διοργάνωση, συμμετέχει με μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις πέντε το απόγευμα.

Συγκεκριμένα:

17.00 Συναυλία με τους τενόρους Duo Fina

20.00 Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Δήμου Αθηναίων, με τους Τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο.

Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

20.00 – 22.00 Παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz

 

Επίσης, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23.00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

 

Υποβολή καταστάσεων προσωπικού

Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής δίνεται η δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Αθηναίων να παραμείνουν ανοιχτά το Σάββατο 28.12.2013 έως ώρα 23.00, εφ’ όσον το επιθυμούν, προκειμένου ο κλάδος του Εμπορίου να συμμετέχει στην εκδήλωση «Λευκή Νύχτα».

 

Τα εμπορικά καταστήματα που θα κάνουν χρήση της ανωτέρω απόφασης θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», τις διαφοροποιημένες καταστάσεις προσωπικού.