Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Travel Trade Athens
Επικαιρότητα
Συνεργασίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Travel Trade Athens

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών έχοντας θέσει ως στρατηγικό του στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας, υποστηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που στοχεύουν στην τουριστική προβολή της Αθήνας και την προώθησή της ως αυτόνομου ταξιδιωτικού προορισμού.

 

Προς τούτο, συμμετείχε στο πρώτο Travel Trade Athens που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Τ.Α (Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Tour Operators της Ευρώπης (Ε.Τ.Ο.Α) και πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Απριλίου 2013 στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά τουρισμού, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών παρουσίασε την αγορά της Αθήνας, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα εκείνα που καθιστούν την Αθήνα σε έναν ιδανικό προορισμό Σαββατοκύριακου και όχι μόνο, αφού συνδυάζει σε ένα μικρό γεωγραφικό εύρος την αγορά της πόλης, την τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

 

Έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της εν λόγω παρουσίασης δόθηκε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις στους τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 

Αφιέρωμα της ATHENS VOICE.

 

Δείτε τo video- παρουσίαση για την αγορά της Αθήνας που έγινε στο Travel Trade Athens

 

Ξεφυλλίστε τον οδηγό αγοράς