Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκπλήξεις στα ταμεία των καταστημάτων
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Παρεμβάσεις

Με εκπλήξεις επί του ταμείου ο Ε.Σ.Α προτρέπει τους εμπόρους να συμβάλλουν στην ανάδειξη της αγοράς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με σύνθημα «Μετακινούμαστε έξυπνα, Ζούμε καλύτερα, Ψωνίζουμε ευχάριστα» συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης», που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 στην οδό Πανεπιστημίου και την Πλατεία Συντάγματος από 11.00 έως 16.00.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος διαχρονικά εδώ και 20 χρόνια στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάδειξη του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας, έτσι ώστε η αγορά της να αποκτήσει την αίγλη που αρμόζει σε μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και να γίνει φιλικός προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

 

Στο πλαίσιο δε των εκδηλώσεων για την ημέρα του Ελληνικού εμπορίου την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, ο Σύλλογος προτρέπει τους εμπόρους της Αθήνας να επιβραβεύσουν όσους καταναλωτές συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης και τόνωσης του εμπορικού κέντρου, με εκπλήξεις στα ταμεία των καταστημάτων από το Σάββατο 18 μέχρι και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010.

 

Δείτε τα δημοσιεύματα και το πανό που θα αναρτήσει ο ΕΣΑ στο χώρο της εκδήλωσης (1ο πανό στη γωνία Αμερικής & Πανεπιστημίου, 2ο πανό στη γωνία Κριεζώτου & Πανεπιστημιου)