Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
αστυνομικό τμήμα για τουριστές
Επικαιρότητα
Λειτουργία Αγοράς

Αστυνομικό τμήμα ειδικά για τουρίστες - Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών στην Αθήνα

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε πως δρομολογήθηκε ουσιαστική λύση στο μείζον ζήτημα της εξυπηρέτησης των επισκεπτών της πόλης μας - με τη δημιουργία «Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών» της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο εξής, οι επισκέπτες, θα εξυπηρετούνται πλέον από το νέο Τμήμα της Αστυνομίας με την ονομασία «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών», στελεχωμένο από εξειδικευμένους και ξενόγλωσσους αστυνομικούς, σε περιβάλλον απολύτως κατάλληλο για τους επισκέπτες της πόλης και όχι στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

 

*Το «Γραφείο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών» της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί (από την Πέμπτη 5-11-2015) στην οδό Δραγατσανίου 4 - στην Πλατεία Κλαυθμώνος (εντός στοάς- στάση μετρό «Πανεπιστήμιο»).

 

*Επιλύει αυθημερόν περιστατικά και προβλήματα που αναφέρονται από επισκέπτες, (λ.χ. απώλειες εγγράφων ή κλοπών αντικειμένων, έκδοση των προβλεπόμενων από τον Νόμο πιστοποιητικών) καθώς συνδέεται με το πανελλαδικό δίκτυο της Αστυνομίας (Police on Line)

 

*Οι γλώσσες στις οποίες μπορούν να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της πόλης είναι : Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά.

 

*Ωράριο λειτουργίας: 07.30 - 22.00 καθημερινά

ΤΗΛ. 210-3222230 - ΤΗΛ & FAX 210-3222232 & ΤΗΛ. 1571

 

*Επίσης προσφέρονται οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τουριστικού και αστυνομικού ενδιαφέροντος.