Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ανοιχτό κέντρο εμπορίου
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις

Ένημέρωση ωφελουμένων του ΑΚΕ

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ενημέρωση των ωφελουμένων του προγράμματος "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου – Αθήνα" από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων (Δ/νση καθαριότητας, Δ/νση Πρασίνου, ΟΠΑΝΔΑ, Δημοτική Αστυνομία) και τους ανάδοχους του προγράμματος.

 

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κον Παναγή Καρέλλα και την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από τον Αντιπρόεδρο κον Ηλία Βλαχάκη και τον Γεν. Γραμματέα κον Νίκο Κογιουμτσή, οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της περιοχής ΑΚΕ – Αθηνών, βάσει του μνημονίου συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμου Αθηναίων, ενώ οι ανάδοχοι του προγράμματος παρουσίασαν το έργο που αναλογεί στον καθένα.

 

Οι παρευρισκόμενοι ωφελούμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή υλοποίησης του ΑΚΕ, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα, το φωτισμό και την προσβασιμότητα, ενώ παράλληλα δήλωσαν τη συμμετοχή και τη στήριξη τους για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.