Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
εκδήλωση Ε.Σ.Α
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση προς τιμήν των παλαιών μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

 

Η νεανική ομάδα του Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. με τον ενθουσιασμό και την όρεξη για προσφορά που τη διακατέχει, πρέπει και μπορεί να βασιστεί και να κτίσει επάνω στην εμπειρία και την συνεργασία με τα παλαιοτέρα μέλη του Συλλόγου.

 

Αυτό το μήνυμα επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 28 Ιουνίου 2017, στην έδρα του Ε.Σ.Α.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, η φιλική συνεύρεση και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων της προηγούμενης και της επόμενης γενιάς των εμπόρων της Αθήνας.

 

Σε θερμό κλίμα και με διάχυτο συναίσθημα συγκίνησης, ξανά βρέθηκαν στο οικείο περιβάλλον τους, πολλά παλαιά μέλη του Συλλόγου, όπου τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους υποδέχτηκαν με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού.

 

Στην φιλική ελεύθερη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α κος Σταύρος Καφούνης έδωσε εν συντομία το στίγμα της νέας Διοίκησης που περιλαμβάνει, ως βασικούς στόχους :

 

  • Την απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας και του κέρδους
  • Την προσπάθεια συνένωσης όλων των διαφορετικών πλευρών
  • Τη συνεργασία με όλους τους φορείς ώστε να εξευρεθούν λύσεις για φλέγοντα θέματα όπως φορολογικό, ασφαλιστικές εισφορές, γραφειοκρατία κλπ.

 

Τέλος, στους ειδικούς στόχους για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του τομέα της Ασφάλειας και της Αστυνόμευσης, της Καθαριότητας και του Φωτισμού και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του Παράνομου Εμπορίου.

 

Κλείνοντας απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στα παλαιά και νέα μέλη για μόνιμη παρουσία στον Ε.Σ.Α και υποστήριξη στο δύσκολο έργο που ακολουθεί.