Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
stop στην εγκληματικότητα
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις

Αποδίδει καρπούς η προσπάθεια του Ε.Σ.Α κατά της εγκληματικότητας στην Αθήνα

 

Με τεράστια ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την σημαντική επιτυχία που κατέγραψε η Ελληνική αστυνομία, την οποία και συγχαίρουμε, με την σύλληψη πολυμελούς σπείρας αλλοδαπών πορτοφολάδων στο κέντρο της Αθήνας, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με αποκορύφωμα την εισαγγελική παραγγελία κατόπιν της εμπεριστατωμένης πρότασης του Συλλόγου μας στον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 

 

 

Αποδεικνύεται αυτό που συνεχώς επαναλαμβάνουμε, ότι η αστυνομία και γνωρίζει και μπορεί να δράσει αποτελεσματικά, αρκεί όλοι μαζί να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. 

 

 

Υπενθυμίζουμε την εκδήλωση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που διοργανώνει ο Ε.Σ.Α στην πλατεία Μοναστηρακίου, την 3η Ιουλίου και ώρα 20:00΄, φέρνοντας την όπερα κάτω από την Ακρόπολη, καλώντας όλους τους Αθηναίους να παρευρεθούν ώστε με την παρουσία τους να δηλώσουν την σημασία που έχει η καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε όλες τις γειτονιές της πόλης. 

 

 

Ο Ε.Σ.Α θα εξακολουθήσει την προσπάθεια κατά της εγκληματικότητας, έχοντας  ενεργή συμπαράσταση και  καθημερινή ενημέρωση από τα μέλη του, μέχρι όλοι οι Αθηναίοι να αισθανθούν ασφαλείς στην πόλη τους.