Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΥΑΔΑ, Κ.Υ.Α.Δ.Α
Επικαιρότητα

Ανάγκη για τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοηθείας

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρινόμενος στο θεσμικό του ρόλο στηρίζει τη δράση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης μέσω του «Κόμβου Αλληλοβοηθείας» και απευθύνεται στα μέλη του για να ζητήσει την αρωγή τους.

 

Για το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε το αίτημα χορηγίας που μας απέστειλαν  στις 13 Σεπτεμβρίου 2017.

 

«Αξιότιμες κυρίες/κύριοι,

 

Παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσουμε τη βοήθειά σας στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει με σκοπό την υποστήριξη των λιγότερο ευνοημένων κατοίκων της πόλης μας.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α) είναι ένας δημοτικός φορέας που κάνει την αλληλεγγύη πράξη, δίνοντας δυναμικά το παρών και ικανοποιώντας –στο μέγιστο δυνατό βαθμό- τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται ή και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς, αυτές οι ανάγκες δε σταματούν ποτέ, αντίθετα αυξάνονται συνεχώς.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, οι δυσκολίες είναι δυσβάσταχτες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τις συνέπειες της οποίας ζούμε όλοι μας, όμως κάποιοι περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Mέσω της δομής μας του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών, ωφελούνται πάνω από 10.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά με παιδιά.

Γι’ αυτό και πάντα χρειαζόμαστε είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, σάλτσες, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, κονσέρβες κ.λπ.), αλλά και βρεφικές τροφές (γάλα, κρέμες κ.λπ) και είδη ψυγείου ή κατάψυξης (μαργαρίνη, βούτυρο, τυρί, κοτόπουλο, ψάρι κ.λπ)».

 

Στοιχεία επικοινωνίας : Σοφοκλέους & Πειραιώς 35, Αθήνα, Τ.Κ. 10552

Τηλ.: 210-5246516 – Fax: 210-5235671