Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΥΑΔΑ
Επικαιρότητα
Συνεργασίες

Ανάγκη για τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοηθείας

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρινόμενος στο θεσμικό του ρόλο στηρίζει τη δράση του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης μέσω του «Κόμβου Αλληλοβοηθείας» και απευθύνεται στα μέλη του για να ζητήσει την αρωγή τους.

Για το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε το αίτημα χορηγίας που μας απέστειλαν την 1η Ιουνίου 2017.

 

«Αξιότιμες κυρίες/κύριοι,

 

Παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσουμε τη βοήθειά σας στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει με σκοπό την υποστήριξη των λιγότερο ευνοημένων κατοίκων της πόλης μας.

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. είναι ένας δημοτικός φορέας που κάνει την αλληλεγγύη πράξη, δίνοντας δυναμικά το παρών και ικανοποιώντας –στο μέγιστο δυνατό βαθμό- τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται ή και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς, αυτές οι ανάγκες δε σταματούν ποτέ, αντίθετα αυξάνονται συνεχώς.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, οι δυσκολίες είναι δυσβάσταχτες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τις συνέπειες της οποίας ζούμε όλοι μας, όμως κάποιοι περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Mέσω της δομής μας του «Κόμβου Αλληλοβοηθείας» πολιτών Δήμου Αθηναίων, ωφελούνται τουλάχιστον 10.000 νοικοκυριά που είναι εγγεγραμμένα στις υπηρεσίες μας, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά με παιδιά.

Τα είδη που χρειαζόμαστε συνεχώς προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, λάδι κ.λπ.) και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας».

 

Στοιχεία επικοινωνίας : Σοφοκλέους & Πειραιώς 35, Αθήνα, Τ.Κ. 10552

Τηλ.: 210-5246516 – Fax: 210-5235671