Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΣΟΕΕ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κοντά στην "Ανωτάτη Εμπορική"

 

Συνάντηση σε θερμό κλίμα μεταξύ του Ε.Σ.Α και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διεξήχθη χθες, Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) κον Ε. Γιακουμάκη και του Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κου Σ. Καφούνη και του Γενικού Γραμματέα κου Α. Τσαγγάρη.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα που οι καιροί απαιτούν, συμμαχίας και συμπράξεων. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, τέθηκαν ως προτεραιότητες, οι κοινές πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν για την εξάλειψη των φαινομένων παραβατικότητας που παρατηρούνται στην περιοχή πέριξ του Πανεπιστημίου, με σκοπό την αναβάθμιση, της εν λόγω περιοχής.

 

Επίσης, κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, που θα έχει ως στόχο να συνδέσει την θεωρητική γνώση με την εμπειρία, την ανταλλαγή απόψεων, τον εθελοντισμό και τον προγραμματισμό κοινών δράσεων που θα σχετίζονται με το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα.

 

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης, προς το θεσμό του Πανεπιστημίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στηρίζει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης και σύνδεσης γνώσης και εμπειρίας που θα ενισχύσει την παρεχόμενη παιδεία προς την νέα γενιά.